onsdag 5. juni 2013

Granulinis katilas forumas

Granuliniai katilai - Renovacija.lt

Granuliniai katilai yra viena is pazangiausiu ir patogiausiu eksploatuoti sildymo sistemu. Granuliniai katilai EG Pellet yra automatiniai katilai su minimalia prieziura, o tai reiskia, kad katilas pats isikuria, pats issivalo silumokaicius po nustatyto. Granuliniai katilai skirti komfortiskam pastatu sildymui. Granuliniais sildymo katilais gali buti kurenamos ivairios biomases granules, t.y. medien.

KATILU asortimentas. Musu imone gamina kieto kuro ir granulinius katilus. Siuo metu pjuvenu granules yra vienas is pigiausiu ir patogiausiu naudoti kuro rusiu. SIs katilas komplektuojamas su granulinio kuro padavimo mechanizmu ir yra Econoterm Uni granulinis ir zvake viename,o Econoterm Neo kiek suprantu. Katilai. Katilu ispardavimai, akcijos, specialus pasiulymai. Siulome labai Granuliniai katilai buna kurenami universaliu granuliniu kuru arba tik medzio. EFFECTA – SVEDISKI GRANULINIAI IR MALKINIAI DUJU GENERACINIAI SILDYMO KATILAI. Kaip Pvz. Jei uz siluma dujiniu katilu isleidi 60LT/men, o SS cia kazkas panasaus http://www.supermama.lt/forumas/index.php?2144st=420 tai tema vadinasi Geoterminis sildymas o ne Kas geriau SS ar granulinis. Forumas didelis, tai manau atsiras gyvenanciu ne tik Niujorko tipo problema, bet dar yra kiti - akumuliacines talpos, granuliniai katilai. Galingumas: 16 kW. Granulinis ketinis kieto kuro katilas VIADRUS Woodpell skirtas ivairiu patalpu, kuriose yra irengta centrinio sildymo sistema, sildymui. Katilas tik granulinis - ar kombinuotas? Ar katilas sildo ir vandeni? Kokios klaidos pasirenkant katila ir ji montuojant/paleidziant padarytos, arba kokiu nepadaryti. Jis gali buti montuojamas prie bet kurio kieto kuro katilo, kurio galia nuo 16 iki 24 kW. ECOFIRE degiklius sekmingai galima naudoti jau veikiancioje sildymo. Granuliniai katilai kaina nuo 2028,69€. Kostrzewa Twin granulinis katilas Taupo laika ir islaidas sildymui. Granuliniai katilai-Efektyvus ir Patogus naudoti.

Granuliniai katilai. Duo EkoPell (su uzdegimu). Eko Duo Uni R (su uzdegumu) Kieto kuro katilai. Optima Comfort. KDR ir KDR plius. Econo ir Econo Plus. Granuliniai katilai SmartFire. Pilnai automatiniai katilai, kurie dirbs uz Jus. Pristatome Jums granulinius katilus SmartFire. Kompaktiska konstrukcija

Viadrus - Katilu centrasKatilu centras

KOSTRZEWA katilas Pellets Fuzzy Logic II 867772283 AKCIJA 2799 EUR 1 Esame oficialus KOSTRZEWA granuliniu katilu atstovas Lietuvoje, prekiaujame. Granulinis ketinis katilas SOLIDMAX 5 sekciju su degikliu PB 10 ir 300 l bunkeriu Granulinis katilas SOKOL SD DUO BIO 38/310L be Lambda zondo. SD DUO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.