torsdag 24. juli 2014

Container avfall

Container'n - Asker og B?rum Containerservice Avfall og -

Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Container.n - Asker og B?rum Containerservice Avfall og Metallgjenvinning. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo. Er du i tvil om hva som kan legges i containeren, ta kontakt med vart kontor. Ekstra gebyrer Det er IKKE tillatt a levere folgende avfall blandet med annet avfall:. Farleg avfall - henterunde. Slam. Hytte. Ekstra sekk. Containerutleige. N?ring Leige container? Informasjon. Vi har containerar i ulike storleikar for utleige.

Bosscontainer. Har du noe avfall som du onsker a bli kvitt? Vi leverer og henter containere slik at du blir kvitt avfallet pa en enkel mate. Vi hjelper deg med a bli. Avfallsservice leier ut containere bade til sortert og usortert avfall. Nar man bestiller en container er det viktig a opplyse typen avfall containeren skal benyttes til. Leknes Container Service AS Vi har hjulpet vare kunder med avfall siden 1970. 1 Leknes Containerservice har transportert avfall til godkjente avfallsmottak. Peter Lovaas AS Postboks 1634 Lundsiden Nye Teglverksvei 42 4688 Kristiansand Telefon 95210500. Faks 3814470E-post post@peter-lovaas.no. 1Des Fra januar fjerner Indre Ostfold Renovasjon (IOR) de siste ubetjente containerne for farlig avfall i Eidsberg kommune. Her vises et utvalg av utleiecontainere, ta kontakt for ytterligere opplysninger. NB. Info vises ved a holde peker over bilde. Vi tilbyr leie av container fra dag til dag eller for en lengre periode. Vi leverer og henter containeren til avtalt tid. Det er ogsa mulig a levere avfall direkte pa vare. Flytting av container ma godkjennes av FFF. Innhold i containere. Containeren skal fylles med avtalt avfall / fraksjon. Avfall som IKKE skal i containeren. Nov Onsker dere a benytte dere av tilbudet? Kontakt vart kundesenter pa tlf. 815 33 0Da kommer vi med container, mens dere selv ma. Litra Containerservise AS er et firma som har lang fartstid innen containerutleie og transport av avfall i vart distrikt. Vart geografiske omrade er nordlige.

Apr Det er satt ut containere som star mellom april til mai Dette er for privat avfall. Ikke kast farlig avfall i containerne (Det skal i de rode. Var containeravdeling har et stort utvalg containere for utleie med bade apne og lukkede Alt avfall leveres til offentlig godkjent mottak for videre behandling

Perpetuum Leie av container - N?ringsavfall – Perpetuum

Forsiden. Velkommen til CONTAINER.N. Containere til private, borettslag, vel og firma! CONTAINER.N er et samlenavn pa to selskaper. Avfall- og. Slambehandling, luktreduksjon, gassproduksjon, radgivning og FOU innen avfall. Containerutleie til bygge- og rive prosjekter Container for bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.