onsdag 29. mai 2013

Meglerprovisjon

Horing - NOU:1 - Meglerprovisjon i forsikring -

2Apr Et forbud mot meglerprovisjon kan, slik Kredittilsynet ser det, utsette norske meglere for konkurranseulemper i forhold til utenlandske meglere. 2Apr Skal du selge bolig i - innga oppdrag med oss innen 17.mai, og fa aldersrabatt pa meglerprovisjon. Ta kontakt med oss hvis du har noen. Vel, du hadde med stor sansynlighet mattet betale 7,14 i meglerprovisjon i Tyskland + provisjon til notar som skriver kontrakten og star for det.

Er det noen som har peiling pa dette? Vi har fatt tilbud pa salg av bolig fra megler med 3.75 (!) provisjon. Veldig overbevisende tilbud da. Vi har ikke noe oppgjorshonorar. Dette er inkludert i var provisjon! NB: Andre meglerfirmaer tar ofte fra ca kr 3.000.- til kr 5.000.- i tillegg til avtalt meglerprovisjon!. (2) Meglerprovisjon kan alternativt tilbys i form av timehonorar. Timehonorar for arbeide med oppdrag i Stavlund as er p.t. kr 1 875,- inkl. mva. pr time. Beregnet. Jul Meglerprovisjon. Vi skal snart selge, og er litt i villrede pa hvilken megler vi skal velge og hvilke kriterier vil skal legge vekt pa. Prover meg pa. 1Nov Folk har en ide om at eiendomsmeglere tjener vanvittig mye penger. Men hva er egentlig sannheten? Som jeg har skrevet i tidligere innlegg er. Hei! For det forste, sa fastsettes provisjonen til megler iht en avtale mellom selger og megler. Det er altsa ingen faste satser, men de fleste megleravdelinger har. 2Feb Megler - provisjon skrevet i Hus, hage og hobby: Hei! Jeg lurer pa om 1.25 provisjon er vel bra? Tillegg 30.000 kr for alt andre som trengs sa. Oversettelse av ordet meglerprovisjon fra norsk til engelsk, med synonymer, antonymer, verbboying, uttale, anagrammer og eksempler pa bruk. 1Aug nadsestimat, meglerprovisjon kan variere.» Hva er poenget med priskalkulatoren nar ban- ken tar slike forbehold? – Priskalkulatoren er en pali. 2apr Skatt. Sporsmal: Hvordan er det med Meglerprovisjon er den fradragsberetiget. Svar: Ja dette fradragsforer du ved salg av verdipapiret.

1Okt Meglerprovisjon: 0,4 prosent. Privatmegleren Recidence gikk langt for a fa oppdraget med a selge Svein Erik Bakkes tidligere villa pa Bygdoy. Maksimal meglerprovisjon kr 49.900,-. Exact Eiendomsmeglere har stor ettersporsel fra kunder som onsker. Ring oss for en prat pa stavanger@exact.no

Megler - provisjon - Hus, hage og hobby - Kvinneguiden Forum

Jan Forst ma du avklare hele kostnadsbildet til megleren. Det er ikke bare meglerprovisjonen du ma betale, men en rekke andre kostnader ogsa. 2Mar Meglerprovisjon i forsikring. Bakgrunn. Banklovkommisjonen fremlegger i NOU:1 lovforslag om forbud mot meglerprovisjoner i forsikring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.