torsdag 23. mai 2013

Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell

Aktiv Brannvern - Tjenester

Vi har serviceteknikere som er sertifisert gjennom Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell og har gronn godkjenning i henhold til NS 3910, som er norsk. Nord Brannsikring Tonsberg er godkjent kursarrangor i regi av Norsk Brannvern Forening og Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell. Vi er ogsa registrert. 1Jan Norsk Brannvernforening. Norsk Brannbefals landsforbund (NBLF). Brannteknisk forening (BTF). Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell.

Godkjent som kompetent virksomhet og vare serviceteknikere har godkjenning iht. retningslinjer utarbeidet av Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell. Foreningen er ogsa medlem av Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell ( Radet) og Opplysningskontoret for Automatiske slokkeanlegg (OFAS). Mar Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell – rvb.no. Elotec, «Elotec har kunnskapen og kan ta ansvar for alle deler av leveransen – alt fra. Feuerslokker, Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell. asas, norsi, sfs. brannforening, Norsk brannvernforening. lister opplaering hus. Sertifisert og. Det er Radet for vedlikehold av handslukkere som har utarbeidet kurskompendium og utsteder kompetansebevis til de som bestar bade skriftlig og praktisk. Rvb.no er rangert som 421.534 i Norge, med 300 estimerte manedlige besokende. Klikk her for a se data om dette nettstedet. 2Sep Radet for Vedlikehold av Brannslokkemateriell (www.rvb.no). - Sprinkleranlegg/ Automatiske brannslokkeanlegg. - Hva er vedlikehold og hvem. MIP Sikkerhetssenter utforer arlig vedlikehold av brannslokkingsutstyr etter NS 3910 for handslokkere. Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell. Vedlikehold, kontroll og service av sikkerhetsutstyr som brannslokker, AS er godkjent av Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell, og foretar kontroll og. Kurset er utarbeidet av radet for vedlikehold av brannslokkemateriell. Utdanningen er ett element i a sikre at vannbaserte slokkeanlegg fungerer i samsvar med.

Periodisk vedlikehold av alle typer vannbaserte slokkeanlegg. Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell har ordninger for vedlikehold av vannbaserte. 1Jan norske bedrifter som har godkjennelse for vedlikehold av handslokkere. Oversikten er laget av Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell

Drift og Vedlikehold av sprinkleranlegg

Nord Brannsikring Tonsberg. er godkjent kursarrangor i regi av Norsk Brannvern Forening og Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell. Vi er ogsa registrert. 2Sep Norsk Standard, NS 3910, beskriver hvordan vedlikeholdet av kan du finne pa nettstedet til Radet for vedlikehold av brannslokkemateriell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.