fredag 21. mars 2014

Radon norge

Hvilke omrader som har risikabelt hoyt innhold av radon i Norge, er fortsatt ufullstendig kartlagt, men Statens stralevern og kommunehelsetjenesten kan gi. Forekomstene av radon er hoye i omrader der det er granitt og finnes naturlig i jordluft og alunskifer mange steder i norge. Radon utgjor et problem nar. Radon kan ogsa finnes i naturlige og i tilkjorte losmasser. Angar det meg? Norge er et av omradene i verden med storst forekomst av radon. Radongass finner. Kontaktinformasjon for Alfa Radon Norge AS Larvik, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Radon pa arbeidsplasser og i arbeidslokaler i Norge. grenseverdier og bidra til a senke radoneksponeringen i Norge sa langt som praktisk mulig.

Radon er en radioaktiv gass som finnes naturlig i alle berg- og jordarter og Norge er et av landene i verden som har de hoyeste radonkonsentrasjonene. Er en usynlig og luktfri gass som siver opp gjennom jorden og inn i hus og kjellere, via sma riss og sprekker i gulv og vegger. Radon er hvert ar skyld i ca

Radonteknikk.no

I Norge er det mange bygninger som har hoyt innhold av radon i inneluft. Radon er storste arsak til lungekreft i verden - nest etter royking, fastslar Verdens. 25. Jun Radon finnes i mange boliger i Norge. Radongass kan gi lungekreft, selv om risikoen for a bli syk er sv?rt liten hos mennesker som aldri har.

Innflytter til Verdal pa formuetoppen -Tronder-Avisa

1Okt Ole Petter Frost er medeier og styremedlem i eiendomsselskapet Frost eiendom. Selskapet driver med utleie av bolig og n?ringseiendom. Current. Frost Eiendom AS. Previous. Frost Eiendom AS,. Odin Kapital AS,. Odin Regnskap AS. Education. Handelshoyskolen BI. Websites. Company Website. 1Mai Driftsselskapet Frost Eiendom er forvaltning og utleie av bolig og Helt tilbake i 1943 startet murmester Ola Frost egen virksomhet. Sonn og.

BOLIGUTLEIERE I TRONDHEIM. Frost Eiendom As. Bare for studenter og skoleelever: Hornebergvn. 7, Teglgarden. Fossegrenda. SiT bolig AS. Tlf. 73 96 97 00. Bygget eies av Frost Eiendom as, Forsikringsselskapet Tryg Forsikring bestilte og betalte hele gjenoppbyggingen. Takkonstruksjon ble revet og bygget opp pa. Page 66 of 75 - Voll studentby. Erfaringer? - posted in Annen utdanning: Voll er da en privat studentby som eies av Frost Eiendom?sit eier. Vi tok kontakt med frost eiendom ( et eiendomsfirma i trondheim som laner ut leiligheter og hybler, dem sa at det hortes tvilsomt ut det leieforholdet. hjelp noen : /. 1Aug Det skriver Oxer Eiendom i en pressemelding. – Vi har sterk tro pa merkevarene Frost Utvikling har utviklet og levert gjennom de forste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.