fredag 7. oktober 2016

Trekke om sofa

Redesign: Hvordan trekke om en lenestol - Nosteblogg - Blogger

1Mar Men stoler og sofaer med stofftrekk forbigas ofte i stillhet dersom trekket var jeg ogsa vettskremt ved tanken pa a forsoke a trekke om en stol. Okt Hva slags folk er det som velger a trekke om moblene fremfor a kjope nye? A fa trukket om en sofa koster det samme som a kjope en ny en. 1Sep skifter fjorer og utslitte botner pa stoler og sofa, Gammelt tre som er a kaste kan det v?re at vi kan ta imot for a trekke om og selge videre.

Jun Hun trekker om bade sofa og stoler og jeg tror ikke hun er sa dyr som det her er snakk om altsa. Men jeg aner ikke pris, men det gar jo a. 11:0Hei. Hvor mye koster det a trekke om denne stolen?. Omtrekking av sofa i Nevotex Vienna lys gra 17 og kontrastkjeder off-white Stoffmedgang 10, Er det noen som har erfaring med a trekke om vognputer ? Trenger jo iof. bare trekke sittegruppen, sengedelen kan jo bare v?re som den er. Som jute, alfagress og krollhar, og gjor tilskj?ring av puter i skumplast etter mal. Vi trekker om alle slags mobler, bade til private og kontormobler til bedrifter. «Er veldig godt fornoyd med jobben som ble gjort med a trekke om vare to sofaer. Flott resultat. Vi var veldig i tvil om det var verd a gjore noe med de gamle. ONsker a trekke om puter og fronter til en rococo sofa og to stoler. Tilsammen fem puter til salongens seter og fem rygg-puter. Alle putene og frontene er lose, slik. Vi er ett mobeltapetseringsfirma, vi trekker om og reparerer gamle og nye mobler. Har et stort utvalg i mobelstoff, alt av stopningsartikler og skumplast samt. 2Mar Mobeltapetsereren bruker helst ikke mer enn en arbeidsuke pa a trekke om en sofa. Tid er penger og det er viktig a tjene penger nar du er. Fa tilbud fra flere leverandorer fra Trondheim. Anbudstorget har over 5000 leverandorer i mer enn 70 bransjer. Oppdrag 11907mai Dersom du skal trekke om en sofa til barnas tv rom, er det sikkert lurt a velge et morkere, mer slitesterkt stoff som taler mye slitasje. Det er ogsa.

Mai I dag har jeg bestemt meg for a trekke om sofaene i stua 3 seter og en 2 seter aldrig gjort det for sa lurer pa hvordan dette blir :P. her er ett bilde. Trekke om mobler Vest-agder - omtrekking av mobler, mobelomtrekking, omtrekking, trekke om mobler, mobeltapetsering, restaurering av mobler - Finn firmaer

MOBELFIX AS: Velkommen til oss

Des 30 Jan Pa to dager forvandles en nedslitt 80-tallssofa til en moderne treseter. Det tar gjerne to dager a trekke om en sofa som dette, og da. Enten det er de store prosjektene med flere meter sofa, barkrakker og annet spennende restaurantinterior som skal trekkes om, de sma lette spisestustolene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.